Scoll naar boven
© 2018, Dus Webdesign.
Delen

Het verhaal

Over ons

Wij zijn jonge internet professionals met een passie voor het ontwikkelen van maatwerk websites. Ons team staat voor een krachtige samenwerking met elkaar en een transparante kennisdeling. Zo kunnen wij altijd het beste uit elkaar halen. Ons avontuur begon toen wij nog op school zaten. Vanuit daar zijn wij doorgegroeid naar echte internet professionals.

Services

Watch Video

Hoe steken wij in elkaar?

Dus webdesigners, jonge internet professionals

Krijg een beeld van onze cultuur en leefregels, wie weet spreekt het jou ook aan!

Onze cultuur

In ons werk tref je creativiteit en passie aan. Dit komt voort uit onze culturele en multidisciplinaire omgeving waardoor wij altijd in staat zijn om het beste resultaat te leveren. Wij zetten onze beste mensen in en zorgen voor snel en transparant contact.

Onze leefregels

Wij leggen je graag uit waarvoor wij staan en hoe wij te werk gaan. Onze leefregels geven betekenis aan wat voor ons samenwerking inhoudt. Binnen elk project doen wij ons best om onze vier leefregels na te streven!

01.

Samenwerken

Samenwerking staat bij ons op nummer 1. Samen sta je sterk en bereik je top prestaties. Zonder input en feedback van elkaar kom je niet ver.

02.

Openlijk communiceren

Wij streven naar snelle en heldere communicatie zonder al te veel gedoe. Transpirantie is belangrijk vanuit beiden kanten!

03.

Kwaliteit

Wij doen ons uiterste best om de best mogelijke kwaliteit te leveren. Niets wordt aan het oog onttrokken.

04.

Extra

Om uit te blinken in ons vak doen wij er altij een schepje boven op. Zo krijg je bij ons altijd iets meer dan waarvoor betaald is.

Waar het begon en waar het is...

Ons avontuur

Klant

Samen een project starten

Wordt onze klant

Onze klanten betekenen veel voor ons, zij helpen ons en wij helpen hun. Alleen samen kunnen wij groeien, wordt ook onze klant en groei mee!

Laten we samenwerken!

Wij doen alles op het gebied van webdesign, eCommerce, SEO & Hosting en Graphic Design