Scoll naar boven
© 2018, Dus Webdesign.
Delen

Epic

Websites

Prachtig ontwerp en een betoverende gebruikerservaring zijn niet de enige eisen voor een succesvolle website. Als het aantal bezoekers doorstroomt, wil je er zeker van zijn dat de site functioneert zoals het bedoeld is. Het kiezen van de beste technologie voor de taak en het verzekeren van consistente betrouwbaarheid is onze specialiteit.

.01

Passend

Op maat gemaakt

Bij dus webdesign is elke website uniek. Wij maken jouw website op maat en passend bij de organisatie. Bij alle websites denken wij stapsgewijs na over het ontwerp en de realisatie. Met technieken zoals wireframing en UML bedenken wij van te voren hoe de website eruit gaat zien en om de beste user-experience te realiseren. Zo zorgen wij voren een passende website bij jouw organisatie.

.02
websites-wordpress-dus-webdesign

Powered by

Websites met Wordpress

Wij gebruiken het bekende content management systeem WordPress. WordPress is het meest gebruikte cms dat snel, vooruitstrevend en gebruiksvriendelijk is. Met ongelimiteerde mogelijkheden is alles te realiseren. WordPress is volledig voor onze klanten op maat in te richten, zo zorgen wij voor een optimale beheerbaarheid

.03

Jouw site op laptops, tablets & smartphones

Responsive sites

Steeds weer zorgen we voor een optimale wisselwerking tussen vorm, gebruiksgemak en vindbaarheid (SEO). Daarbij maken we iedere website responsive, zodat het zich steeds aanpast aan het apparaat waarop de gebruiker de website bekijkt. Of het nu gaat om een dekstop, tablet of smartphone, wij zorgen dat alle websites op elk apparaat er goed uit ziet.

Onze kenmerken.

Quick math

Webontwikkeling

Webontwikkeling

Wij bouwen voor jouw organisatie een passende, responsive website die voldoet aan de verwachtingen van jou en jouw klanten.

The missing piece

The missing piece

Wij vullen het gat wat bij jouw organisatie ontbreekt. Onze websites bieden jouw bedrijf mogelijkheden.

Up to date

Up to date

Ook nemen wij het onderhoud uit handen. Wij zorgen ervoor dat jouw website up to date blijft!

Beveiligd & verborgen

Beveiligd & verborgen

Wij verbergen jouw website voor hackers, bots en andere ongewenste zaken. Ons beveiligingsbeleid zorgt ervoor dat jouw site lastig te kraken is.

Multilingual

Multilingual

Jouw website in meerdere talen? Een talenwisselaar stelt jouw bezoekers in staat om de taal van de website te veranderen.

Typografie

Typografie

Maakt jouw bedrijfslogo/ branding gebruik van custom lettertypen, dan integreren wij deze ook in jouw website!

Online chat

Online chat

Wil jij je klanten digitaal benaderen met een online engagement? Wij installeren een online chat voor jouw website!

24/7 Support

24/7 Support

Heb jij opeens problemen met jouw website, dan lossen wij dit uiteraard zo snel mogelijk op!

Join de dus royalty nieuwsbrief

We respecteren uw privacy, dus wij zullen nooit uw informatie delen