Scoll naar boven
© 2018, Dus Webdesign.
Delen

Quality

Ecommerce

Een krachtige E-commerce oplossing om deel te nemen aan de digitalisering van alle markten is binnen handbereik. Een all-in responsive webwinkel met iDeal integratie, een betoverende gebruikerservaring en mobiele toegankelijkheid is onze stempel in deze markt.

.01

Online verkopen

Passende eCommerce

Een succesvolle webshop begint bij een goed doordachte basis. Iedere webwinkel heeft een persoonlijke touch nodig om anders dan anderen te zijn. Wij denken mee over een passende look-and-feel en ontwikkelen een op maat gemaakt ontwerp. Wij zorgen ervoor dat jouw goederen en diensten het beste naar boven komen met gebruik van de juiste user-experience.

ecommerce-shoppyland-dus-webdesign
.02
ecommerce-woocommerce-dus-webdesign

Powered by

Wordpress + Woocommerce

Webwinkels hebben bij ons in de basis een WordPress installatie, want een goed Content Management Systeem (CMS) binnen een webwinkelplatform is essentieel. WordPress is het meest gebruikte cms dat snel, vooruitstrevend en gebruiksvriendelijk is. WordPress in combinatie met WooCommerce, een sterke e-commerce plugin, is een perfecte match voor organisaties die willen groeien in online verkopen.

.03

Winkelen op laptops, tablets & Smartphones

Responsive webwinkel

Mobiel winkelen is zeker een onderdeel in de toekomst, Steeds meer winkels beschikken over een webwinkel, maar ook steeds meer klanten beschikken over een mobiele telefoon of laptop. Het is dus essentieel dat webwinkels responsive zijn om de beste user-experience te bezorgen. Webwinkels die responsive zijn, dat is voor ons niet meer dan normaal.

ecommerce-responsive-dus-webdesign

Join de dus royalty nieuwsbrief

We respecteren uw privacy, dus wij zullen nooit uw informatie delen